Monday, March 30, 2015

សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំបំពង អាហារពិសេសស្រួយៗ

តើ​លោក​អ្នក​ធ្លាប់​ដែល​យក​សាច់​ជ្រូក​មក​បំពង​ជា​អាហារ​ដែរ​ឬ​ទេ? បើ​មិន​ធ្លាប់​ទេ សាក​មក​ចម្អិន​ជា​មួយ​ Khmerstation ទាំង​អស់​គ្នា។
គ្រឿងផ្សំ៖
  • សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ 
  • កំទេចនំប៉័ង 
  • ម្សៅបំពង 
  • អំបិល 
  • ប្រេងឆា 
  • ស៊ុត


វិធីចម្អិន៖
  1. លាយសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំជាមួយអំបិលឱ្យចូលជាតិបន្តិច រួចពូតជាបន្ទះ
  2. ចាក់ទឹកលាយម្សៅបំពង វាយបញ្ចូលគ្នាឱ្យស្អិត រួចដាក់បន្ទះសាច់ជ្រូកចូល
  3. វាយ​ស៊ុត​បំបែក ហើយ​ក្រឡុក​ស៊ុត​ឱ្យ​ចូល​គ្នា​រវាង​ពណ៌​ក្រហម និង​ស ទើប​ដាក់​សាច់​ជ្រូក​ទើប​ប្រឡាក់​ម្សៅ​ចូល
  4. រៀប​កំទេច​នំប៉័ង​លើ​ចាន​សំប៉ែត​ធំ​មួយ ហើយ​យក​សាច់​ជ្រូក​មក​ប្រឡាក់​ពី​លើ
  5. ដាក់​ខ្ទះដាំ​ប្រេង​ឆា​ឱ្យ​ក្ដៅ​សម​ល្មម​សម្រាប់​បំពង រួច​ដាក់​សាច់​ជ្រូក​ចិញ្រ្ចាំប្រ​ឡាក់​ចូល បំពង​ឱ្យ​ឆ្អិន​ឡើង​ពណ៌​ត្នោត និង​ស្រួយ​ជា​ការ​ស្រេច។

ដល់​ពេល​ស្រង់​ដាក់​ចាន​ល្មម! តែ............កុំ​ភ្លេច​ភេសជ្ជៈ​ត្រជាក់​ៗ​ណា៎! 

ប្រភពៈ Khmerstation

No comments:

Post a Comment

hi