របាអក្សររត់

ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)​& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦​ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា​,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!

អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ

Monday, March 30, 2015

ញាំ​មឹក បែបងាយៗ និងឆ្ងាញ់

សម្រាប់​មិត្ត​ដែល​ចូលចិត្ត​គ្រឿង​សមុទ្រ ថែមទាំង​រសជាតិ​ជូ ហិល​ទៀត​នោះ សូម​មក​សាកល្បង​ភ្លក្ស ញាំ​មឹក បែបងាយៗជាមួយ khmerstation ដូចខាងក្រោម​នេះ៖

គ្រឿងផ្សំ៖
  • មឹក​ស្រស់ កន្លះ គីឡូ
  • ខ្ញី​ខ្ចី ១ ដុំ
  • ត្រកួន ២ ដើម
  • ម្ទេស​ប្លោក ២ គ្រាប់
  • ខ្ទឹមបារាំង ១ ផ្លែ
  • ជី​អង្គា​ម ១ ក្តាប់​ធំ
  • ខ្ទឹមស ១០ គ្រាប់
  • ស្ករស ៣ ស្លាបព្រា​បាយ
  • ទឹកត្រី ៣ ស្លាបព្រា​បាយ
  • ទឹកក្រូច​ឆ្មារ ៣ ស្លា​ព្រា​បាយ
  • ម្ទេស​ស្រស់ ២០ គ្រាប់

វិធី​ធ្វើ៖
  1. មឹក​ហាម​ប្រវែង 2 ថ្នាំងដៃ ខ្ញី​ខ្ចី​ហាន់​ជាសរសៃៗ ត្រកួន​កាន់​ជាកង់ៗ ម្ទេស​ប្លោក​យក​គ្រាប់​ចេញ​ហាន់​ជាសរសៃៗ ខ្ទឹមបារាំង​ហាន់​ជា​បន្ទះស្តើងៗ ជី​អង្គា​ម​បេះ​សន្លឹក ខ្ទឹមស ម្ទេស​បុក​ចូលគ្នា។
  2. ស្រុះ​មឹក​ឱ្យ​ឆ្អិន ហើយ​លាយ​ជាមួយ​ខ្ញី​ខ្ចី ត្រកួន ម្ទេស​ប្លោក ខ្ទឹមបារាំង ជី​អង្គា​ម ខ្ទឹមស ម្ទេស ដែល​បុក​រួច ទឹកត្រី ស្ករ ទឹកក្រូច​ឆ្មារ ហើយ​ច្របល់​គ្នា ចុងក្រោយ​ភ្លក្ស​រសជាតិ បើ​មាន​ជាតិ​ជូ ហិល ប្រៃ តាម​ចំណង់​ចំណូលចិត្ត​របស់​អ្នក​ហើយ​នោះ ជាការ​ស្រេច៕
ប្រភពៈ Khmerstation


No comments: