- អង្កតំណើប
- សណ្តែកបាយ
- ខ្ទិះដូង
- ស្ករ
- អំបិល
- ល្ងរ
- ស្លឹកខ្ទឹម
- អង្កតំណើបយកទៅត្រាំទឹករួចកិន បន្ទាប់មកចាក់ចូលថង់ក្រណាត់ ដើម្បីច្រោះទឹកចេញ
- សណ្តែកបាយលៀងសំបកចេញអោយស្អាត់រូចដាក់ស្ងោរដោយបង់អំបិលចូលបន្តិច បន្ទាប់មកហាន់ស្លឹកខ្ទឹមដាក់ចូលសណ្តែកឆ្អិនរួចពូតជាដុំមូលៗ
- ម្សៅអង្កតំណើបខ្ចប់ស្នូលសណ្តែក បង់ចូលទឹកដាំពុះ
- ដាក់ខ្ទិះដូងដាំជាមួយស្ករ (ផ្អែមល្មមតាមចំណូលចិត្ត)
- ល្ងរលីងអោយឈ្ងុយ
អត្ថបទនេះ: ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រCamdelicious.Wordpress
No comments:
Post a Comment