គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់ក្ដាមសមុទ្រ 3 ខាំ
- ស៊ុតទាមួយគ្រាប់
- ផ្សិតខ្មៅ 3 ដុំ
- ស្លឹកខ្ទឹមធំៗ 1 គុម្ព
- តៅហ៊ូ 2 ដុំ កាត់កង់ៗ
- ឫសខ្ញី 4-5 សរសៃដំឱ្យសំប៉ែត ប្
- រេងឆា 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកខ្មេះ 1 ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ ម្
- រេចខ្មៅ 1 ចឹបដៃ ម្
- សៅឆា 1 ស្លាបព្រាបាយ ស្
- លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ 4-5 គុម្ព ហាន់ជាសរសៃៗ
- ទឹកបន្តិច
វិធីចម្អិន៖
- វាយស៊ុតបំបែកក្នុងកូនចានគោមមួយ
- ត្រាំផ្សិតខ្មៅក្នុងទឹកក្ដៅឧណ្ឌៗប្រហែល 20 នាទី ហើយហាន់បន្ទះស្ដើងៗ
- ជ្រៀកស្លឹកខ្ទឹមជាសរសៃៗ
- ដាក់កូនខ្ទះដាំប្រេងឆាឱ្យក្ដៅ ចាក់ផ្សិតឆា ថែមស្លឹកខ្ទឹម ឆារំលីងចូលគ្នាឱ្យមានក្លិនឈ្ងុយ រួចចាក់សាច់ក្ដាម និងគល់ឫសខ្ញីចូលដោយថែមភ្លើងឱ្យក្ដៅខ្លាំងជាងមុនដើម្បីឆា
- ថែមទឹកស៊ីអ៊ីវ និងទឹកខ្មេះ ដាក់រំងាស់ឱ្យពុះ រួចថែមអំបិល និងម្រេច
- លាយម្សៅឆាជាមួយទឹកក្នុងកូនចានមួយ កូរឱ្យខាប់ស្អិតចូលគ្នា រួចដាក់តៅហ៊ូចូល
- បន្ទាប់មកទៀតចាក់ស៊ុតទាដែលបានវាយបំបែកចូលក្នុងម្សៅឆានោះដោយប្រើចង្កិះច្រោះ
- ចាក់ស៊ុតទា លាយម្សៅឆានោះចូលទៅក្នុងទឹកស៊ុបឆាសាច់ក្ដាមលើខ្ទះ ទុកឱ្យពុះ
- កូរស៊ុបកំពុងពុះឱ្យចូលគ្រឿងគ្នាល្អ រួចដួសដាក់ចាន ថែមស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ ហើយទទួលទានក្ដៅៗជាការស្រេច។
ប្រភពៈ Khmerstation
No comments:
Post a Comment