ទំព័រដើម
អំពីខ្ញុំ
ការសិក្សា
ប្រវត្តិរូបសង្ខេប
គោលបំណង
ការងារ
ព្រះមហាក្សត្រកម្ពុជា
ប្រាក់រៀលខ្មែរ
រដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា
រដ្ឋបាលកម្ពុជា
ក្រសួង
HR Casinos
ប្លកខ្មែរ
ការចូលរួមក្នុងសង្កម
ធនាគារ-មីក្រូហិរញ្ញវត្ថុ
ព័ត៌មាន-វិទ្យុ-ទូរទស្សន៍
រកការងារនិងទីផ្សា
កំសាន្ត
ច្បាប់
លេខសង្គ្រោះបន្ទាន់
ហុងស៊ុយ
ផ្សេងៗ
របាអក្សររត់
ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!
Auto Scroll Posts by Wat2Blogging
អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ
Saturday, February 28, 2015
Moroccan BBQ Leg of Lamb
Succulent lamb basted in a mouth watering marinade and served with Farmers Union Greek Style Natural Yogurt.
PREP-TIME :
15 minutes + 1 hour marinating
COOK TIME: 30
minutes
SERVES :
INGREDIENTS:
1 Cup Farmers Union Greek Style Yogurt Plus extra to serve
2 Tblsp Moroccan seasoning
2 tsp Garlic Crushed
1 Easy Carve Leg of Lamb
METHOD:
1. Combine yogurt, Moroccan seasoning and garlic in a large bowl or snap-lock bag. Add lamb; turn to coat. Cover and chill for at least 1 hour or overnight, turning occasionally.
2. Heat a barbecue, grill pan or grill to medium-high heat. Grill until meat is cooked to your liking (10-15 minutes per side for medium-rare). Rest 10 minutes before thinly slicing and arranging on a platter. Drizzle lamb with extra yogurt and serve with your family’s favourite salad.
Sources:
recipes.coles.com.au
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
No comments:
Post a Comment