របាអក្សររត់

ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)​& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦​ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា​,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!

អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ

Friday, March 27, 2015

ការី​បី​សាសន៍​សាច់គោ​ចំឡក និង​កន្សោម​ពងមាន់​ "នៅTheឆ្ងាញ់"

ការី​បី​សាសន៍​សាច់គោ​ចំឡក និង​កន្សោម​ពងមាន់​

ភ្នំពេញ: ខុស​ប្លែក​ពី​សម្លការី​ធម្មតា ការី​បី​សាសន៍​នៅ ហាង  The ឆ្ងាញ់​មាន​គ្រឿង​ផ្សំ​ដូចជា កន្សោម​ពងមាន់ សាច់គោ​ចំឡក ដូងទុំ​កោស អំបិល ស្ករស កាពិ ម្សៅការី ស្លឹកក្រូចសើច គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ខ្ទឹមស ខ្ទឹម​ក្រហម ម្ទេសក្រៀម សណ្ដែកដី និង​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​។

វិធី​ធ្វើ : 
  • លាយ​គ្រឿងផ្សំ កាពិ ម្សៅការី ស្លឹក​ក្រូចសើច គល់​ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ខ្ទឹមស​ ខ្ទឹម​ក្រហម ម្ទេស​ក្រៀម និង​កាពិ​ទាំងអស់​ចូល​គ្នា​បុក​ក្នុង​ត្បាល់ ឬក៏​ដាក់​ក្នុង​ម៉ាស៊ីន​ក្រឡុក​រួច​សឹម​បន្ថែម​សណ្ដែកដី​។ ទុក​គ្រឿង​ដែល​បុក ឬ​ក្រឡុក​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ​នេះ​មួយ​អន្លើ​សិន។
  • បន្ទាប់មក ត្រូវ​ពូសដូង​កោស​យក​ខ្ទិះ ហើយ​ទុក​ទឹក​ខ្ទិះ​ខ្លះ​សម្រាប់​ប្រើ​ចុងក្រោយ​។ 
  • ចាក់​ខ្ទិះដូង​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ​កំពុង​ដុត​ភ្លើងក្ដៅ ទុក​រម្ងាស់​រហូត​ដល់​ឡើង​ប្រេង​។ 
  • បន្ទាប់មក​ដាក់​ម្ទេស​ក្រៀម​ហាន់​ចូល​រហូត​ដល់​ឡើង​ពណ៌​ក្រហម​។ 
  • បង់​គ្រឿង​ដែល​បុក​រួច​ខាង​លើ​ រួច​ដាក់​អំបិល ស្ករស និង​ម្សៅស៊ុប ហើយ​បន្ត​រម្ងាស់​ឲ្យ​ខាប់​រួច​ទុក​មួយ​អន្លើសិន​។
  • សាច់គោ​ចំឡក​ត្រូវ​យក​មក​ប្រឡាក់​ជាមួយ​អំបិល​បន្តិច ស្ករស និង​ម្សៅស៊ុប ហើយ​ផ្អាប់​ឲ្យ​ចូល​ជាតិ រួច​សឹម​អាំង​ឲ្យ​ឆ្អិន។
  • ដោយឡែក​កន្សោម​ពងមាន់​ត្រូវ​យក​វាទៅចំហុយ​ឲ្យ​ឆ្អិន។
  • យក​សាច់​ចំឡក​អាំង និង​កន្សោម​ពងមាន់​ដែល​ឆ្អិន​ដាក់​ចូល​ក្នុង​ទឹក​ការី​ខាប់​មួយ​អំពុះ ហើយដួសដាក់​ចាន​។
  • រោយ​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​ នោះ​​ជា​ការ​ស្រេច៕


ដោយៈ ឈឹម​ ស្រីនាង

No comments: