របាអក្សររត់

ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)​& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦​ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា​,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!

អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ

Monday, March 30, 2015

សាច់គោផុសស្លឹកខ្ទឹម

តើ​លោកអ្នក​ចូលចិត្ត​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ដែរឬទេ? សង្ឃឹមថា​ម្ហូប "សាច់គោ​ផុស​ស្លឹក​ខ្ទឹម" ប្រាកដជា​មិន​ធ្វើឱ្យ​លោកអ្នក​ខកបំណង​ឡើយ ហើយ​រសជាតិ​វិញ​ក៏​ឆ្ងាញ់​ទៀតផង។


គ្រឿងផ្សំ៖
  • សាច់គោ​ជាប់​ខ្លាញ់ និង​សរសៃ កន្លះ​គីឡូក្រាម (ហាន់​ស្ដើង​ល្មម) 
  • ម្សៅ​បេក​ឃី​ង​សូ​ដា កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ 
  • ប្រេងឆា 2 ស្លាបព្រាបាយ 
  • ខ្ទឹមស 125 ក្រាម (ចិញ្ច្រាំ)
  • ស្រាក្រហម 1 ស្លាបព្រា​បាយ​កន្លះ 
  • អំបិល 1 ភាគ 8 នៃ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ 
  • ស្ករស​កន្លះ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ 
  • ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ខាប់ 1 ស្លាប​ព្រា​បាយ 
  • ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ធម្មតា​កន្លះ​ស្លាបព្រា​បាយ 
  • ទឹកស្អាត 2 ពែង 
  • ម្សៅ​ឆា 1 ស្លាបព្រា​កាហ្វេ (លាយ​ទឹក 1 ស្លាបព្រា​បាយ)
  •  ស្លឹក​ខ្ទឹម 4 គុម្ព កាត់​ជាកង់​ៗប្រហែល 1 អ៊ីង។


វិធី​ចម្អិន៖
  1. ច្របល់​សាច់គោ និង​ម្សៅ​បេ​ក​ឃី​ង​សូ​ដា​ក្នុង​ចានគោម​ធំ​ល្មម​មួយ ដោយ​ផ្អាប់​ទុក​ប្រហែល 30 នាទី ដើម្បីឱ្យ​សាច់​ទន់។
  2. ដាក់​ខ្ទះ​កម្ដៅ​លើ​ចង្ក្រាន​ឱ្យ​ក្ដៅ​ខ្លាំង ចាក់​ប្រេងឆា​ចូល​ដោយ​កូរ​វាស​ឱ្យ​ពេញ​ខ្ទះ ចាក់​ខ្ទឹម​ចិញ្ច្រាំ​ចូល បំពង​ឱ្យ​ទាល់តែ​ឡើង​ពណ៌​ត្នោត។ រួច​ចាក់​សាច់គោ​ចូល ហើយ​ឆា​វា​ប្រហែល 2 ទៅ 3 នាទី ទាល់តែ​ប្រែ​ពណ៌​ត្នោត។ បន្ទាប់មកទៀត ចាក់​ស្រាក្រហម​ចូល និង​បន្ត​ឆា។
  3. ថែម​គ្រឿងទេស ដូចជា​អំបិល ស្ករស និង​ទឹកស៊ីអ៊ីវ​ទាំងពីរ​ប្រភេទ​នោះ​ចូល រួច​ចាក់ទឹក​ចូល ដាំ​ឱ្យ​ពុះ រួច​បន្ថយ​ភ្លើងចង្ក្រាន​ដើម្បី​រម្ងាស់។ បន្ត​ការ​ចម្អិន​ប្រហែល 30 នាទី ឬ​រហូត​ទាល់តែ​សាច់គោ​ផុយ។
  4. ពេល​ទឹក​ស្រក​បាន​ពាក់កណ្ដាល លោកអ្នក​អាច​ចាក់​ម្សៅ​ឆា​លាយ​ទឹក​ចូល​ដើម្បី​ធ្វើឱ្យ​ម្ហូប​នេះ​ខាប់​បន្តិច។
  5. ពេល​រួចរាល់​ហើយ សូម​បន្ថែម​ស្លឹក​ខ្ទឹម គ្រប​គម្របខ្ទះ និង​ចម្អិន​ប្រហែល 2 ទៅ 3 នាទី​ទៀត។
  6.  ដួស​ដាក់​ចាន និង​ទទួលទានក្ដៅ៕
ប្រភពៈ khmerstation

No comments: