របាអក្សររត់

ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)​& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦​ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា​,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!

អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ

Tuesday, September 17, 2013

ទឹកស៊ុបគោ (Beef Stock)

គ្រឿងផ្សំ ៖
  1. ឆ្អឹងគោ ឬ សាច់ ( Beef / cow’s bone ) : 4 ដុំ
  2. ខ្ទឹមខ្យល់ ( Leek ) : 2 ដើម
  3. គីនឆាយ ( Celery ) : 2 ធាង
  4. ការ៉ុត ( Carrot ) : 3 មើម
  5. ខ្ទឹមបារាំង ( Onion ) : 2 មើម
  6. ជីនាងវងក្រៀម ( Dried basil/Thyme ) : 1 ស.ក
  7. អំបិល ( Salt ) : 1 ½ ស.ប
  8. ម្រេចខ្មៅ ( Black pepper ) : 10 គ្រាប់
  9. វ៉ាន់ស៊ុយបារាំង ( Parsley ) : 8 ធាង
  10. ស្លឹកបេលីវ ( Bay leave ) : 4 សន្លឹក (ប្រើដូចស្លឹកក្រូចសើច)
  11. ខ្ទឹមស ( Clove garlic ) : 2-3 កម្ពឹស
  12. ទឹក ( Water ) : 2-3 លីត្រ


វិធីធ្វើ ៖
  • យកឆ្អឹងគោទៅដុតក្នុងឡ ក្នុងកំដៅ 450 oC រយៈពេល 30 នាទី ឬ យកទៅអាំង​ អោយក្រៀម (ដើម្បីអោយឈ្ងុយ និង ឡើងពណ៌ត្នោត)
  • រួចយកបន្លែ និងគ្រឿងផ្សំទាំអស់ ដាក់ចូលក្នុងឆ្នាំង ច្របល់អោយសព្វជាមួយឆ្អឹង ឬ​ សាច់គោ ហើយចាក់ទឹកចូល 
  • ចំអិនរយៈពេល 3 ម៉ោង និង 30 នាទី ជាការស្រេច
យកប្រដាប់ច្រោះ ច្រោះយកទឹកស៊ុបទុកប្រើការ ចំណែក សាច់ ឆ្អឹង ទុកមួយអន្លើ  អ្វីគួរចោល សូមចោលទៅកុំស្ដាយ។​ (ស៊ុបនេះមាន​ពណ៌ត្នោត​ តែបើចង់​បានពណ៌ស កុំយកឆ្អឹងទៅដុត ឬ អាំង) ស៊ុបនេះអាចធ្វើតិចច្រើនតាមត្រូវការ។ សូមចងចាំថា មិនថា ឆា ឬ ស្ងោរ បើចង់ឆ្ងាញ់ ត្រូវប្រើទឹកស៊ុប បើប្រើទឹកធម្មតា ខ្ញុំមិនហ៊ានថារសជាតិនៃម្ហូបនោះវាយ៉ាងណាទេ ។ 

អត្ថបទនេះ ៖​ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រលោក ឆឹង វណ្ណៈ

No comments: