វិធីចម្អិន៖
- លាយសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំជាមួយអំបិលឱ្យចូលជាតិបន្តិច រួចពូតជាបន្ទះ
- ចាក់ទឹកលាយម្សៅបំពង វាយបញ្ចូលគ្នាឱ្យស្អិត រួចដាក់បន្ទះសាច់ជ្រូកចូល
- វាយស៊ុតបំបែក ហើយក្រឡុកស៊ុតឱ្យចូលគ្នារវាងពណ៌ក្រហម និងស ទើបដាក់សាច់ជ្រូកទើបប្រឡាក់ម្សៅចូល
- រៀបកំទេចនំប៉័ងលើចានសំប៉ែតធំមួយ ហើយយកសាច់ជ្រូកមកប្រឡាក់ពីលើ
- ដាក់ខ្ទះដាំប្រេងឆាឱ្យក្ដៅសមល្មមសម្រាប់បំពង រួចដាក់សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំប្រឡាក់ចូល បំពងឱ្យឆ្អិនឡើងពណ៌ត្នោត និងស្រួយជាការស្រេច។
ដល់ពេលស្រង់ដាក់ចានល្មម! តែ............កុំភ្លេចភេសជ្ជៈត្រជាក់ៗណា៎!
ប្រភពៈ Khmerstation
No comments:
Post a Comment