គ្រឿងផ្សំ៖
- ប្រេងឆា ១ ស្លាបព្រាបាយ
- សាច់គោចិញ្ច្រាំ ៤០០ ក្រាម
- ខ្ទឹមបារាំងចិញ្ច្រាំ កន្លះពែង
- ម្ទេសប្លោកចិញ្ច្រាំ ១ ពែង
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់កង់ៗតូចៗ ២ គុម្ព
- ម្សៅការី ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកប៉េងប៉ោះ ១ កំប៉ុង
- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេចម៉ត់ ១/៤ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្លឹកកន្ទ្រប់ ២ សន្លឹក
- ស៊ុតស្ងោរកាត់ជាកង់ៗ ៤ គ្រាប់
- និងបាយសមួយចាន។
វិធីចម្អិន៖
- ដាំប្រេងឆាក្នុងឆ្នាំងឱ្យក្ដៅ រួចចាក់សាច់គោចូល កូរចុះឡើងឱ្យប្រែជាពណ៌ត្នោត
- ដាក់បន្លែដែលចិញ្ច្រាំចូល ឆាប្រហែល ៥ នាទី ហើយចាក់ម្សៅការីចូល រួចឆាចូលគ្នាប្រហែល ២ នាទីទៀត
- ចាក់គ្រឿងផ្សំដទៃទៀត (លើកលែងតែស៊ុតស្ងោរ) ចូល ថែមទឹកបន្តិច រួចស្ងោរប្រហែល ១៥ នាទី (ទាល់តែការីគោកទឹក និងឆ្អិន)
- ពេលដែលការីស្ងួតឆ្អិនហើយ ដួសដាក់ពីលើបាយស ហើយរៀបចំលម្អដោយដាក់ស៊ុតស្ងោរពីលើជាការស្រេច៕
ប្រភពៈ Khmerstation
No comments:
Post a Comment