គ្រឿងផ្សំ៖
វិធីចម្អិន៖
- លាយគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូលគ្នាឱ្យចូលជាតិល្អ រួចទុកមួយឡែក
- ប្រើចង្រ្កានអាំងសាច់ ដាក់ធ្យូងបង្កាត់ភ្លើងឱ្យមានរងើកងុំល្អ ដាក់ជន្ទៀសពីលើរង់ចាំការដាក់កូស្ពៃក្ដោបពីលើ
- ភ្លើងក្ដៅងុំល្អហើយ ចាប់ផ្ដើមចាប់កូនស្ពៃក្ដោបដែលបានប្រឡាក់រួច
- អាំងកូនស្ពៃក្ដោបនោះឱ្យចេញជាតិទឹកម្ទេស និងទឹកត្រីផុលៗ ក្លិនឈ្ងុយៗ រហូតដល់ស្ទើរឆ្អិន រួចចាប់ដាក់ចាន
លោកអ្នកអាចទទួលទានវាជាអាហារសម្រន់ ផ្សំគ្នារវាងនឹងភេសជ្ជៈត្រជាក់ៗដើម្បីទទួលបានរសជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់៕
ប្រភពៈ Khmerstation
No comments:
Post a Comment