របាអក្សររត់

ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)​& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦​ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា​,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!

អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ

Friday, September 20, 2013

ជ្រក់បែបខ្មែរ

ជ្រក់
រូបភាពដកស្រង់
គ្រឿងផ្សំ


  1.   បន្លែមាន 
  2. ត្រសក់ 
  3. ការ៉ត់ 
  4. ឆៃថាវ 
  5. ខ្ញី 
  6. មឺមខ្ទឹម 
  7. ក្រូចឆ្មា
  8. អំបិល 
  9. ស្ករស
វិធីធ្វើ
  • បន្លែលាងទឹកអោយស្អាត 
  • ត្រសក់ហាន់ជាចង្វាមូល 
  • ការ៉ត់ ឆាថាវ ខ្ញី មឹមខ្ទឹម ចិតជាបន្ទះស្តើងៗ
  • យកត្រសក់ ការ៉ត់ ឆាថាវ និងខ្ញី ច្របាច់អំបិល ទុកពី៥ ទៅ១០នាទីសឹមលាងទឹកចេញ
  • បន្ទាប់មកយកទៅត្រាំទឹកកកប្រហែល៥ទៅ១០នាទី ដើម្បីអោយបន្លែស្រួយល្អ
  • ស្រង់បន្លែអោយស្រស់ទឹករួចដាក់អំបិល ស្ករស និងច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មាចូលជាការស្រេច។

យកជ្រក់ដាក់ក្លាសេអោយត្រជាក់ទុកបរិភោគរឹតតែឆ្ងាញ់។ធ្វើខ្លួនឯងល្អចំពោះសុខភាពនិងមានអនាម័យ។

អត្ថបទនេះ: ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រCamdelicious.Wordpress

No comments: