ភ្នំពេញៈ ជម្រាបសួរមិត្តអ្នកអានភ្នំពេញប៉ុស្ដិ៍ជាទីមេត្រី!
យើងធ្លាប់តែបង្ហាញជូននូវមុខម្ហូបដែលអាចញ៉ាំក្លែមជាមួយស្រាបៀរ
ប៉ុន្តែសម្រាប់សប្ដាហ៍នេះ ភោជនីយដ្ឋានល្មុតទុំ
នឹងលើកយកម្ហូបម៉្យាងដែលទាមទារឲ្យយកស្រាបៀរមកធ្វើជាគ្រឿងផ្សំ
ចម្អិនជាមួយសាច់តែម្ដង។ សូមរីករាយនឹងវិធីចម្អិន «មាត់ដុត ABC»
ដូចខាងក្រោម។
គ្រឿងផ្សំ :
|
របៀបចម្អិន:
- ដំបូង យកមាន់១ក្បាលដែលធ្វើរួច មកសម្អាតនឹងទឹកឲ្យស្អាតជាមុនសិន។
- បន្ទាប់មកយកឆ្នាំង១ដែលមានទំហំធំអាចដាក់មាន់បាន ដាក់លើចង្ក្រាន។
- ចាក់ប្រេងឆាចូល រួចទ្រាប់បាតឆ្នាំងដោយកំណាត់គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច ស្លឹកខ្ទឹម មុននឹងដាក់មាន់ចូល។
- បន្ទាប់មកដាក់ប៊ីចេង ស្ករស ម្សៅស៊ុប ម្រេច ប្រេងខ្យង ទឹកស៊ីអ៊ីវ និងចាក់ស្រាប៊ៀរ ABC ចូលរួចចម្អិនរយៈពេល២៥នាទី នោះជាការស្រេច។
ប្រសិនបើលោកអ្នកចង់ទៅទទួលទានម្ហូបនេះ នៅភោជនីយដ្ឋានល្មុតទុំ
ផ្ទាល់ សូមទៅកាន់ អាស័យ ដ្ឋានផ្ទះលេខ ១៩ ផ្លូវលេខ៩៥ កែងផ្លូវ ៣៨៦
សង្កាត់បឹងកេងកង៣ ខណ្ឌចម្ការមន រាជធានីភ្នំពេញ។
ភោជនីយដ្ឋានដែលចង់ចែករំលែក វិធីចម្អិនម្ហូបរបស់ខ្លួន ជាមួយមិត្តអ្នកអាន ភ្នំពេញប៉ុស្ដិ៍ សូមទំនាក់ ទំនងមកលេខ ០៧៧ ៧១៧ ៧១៥ និង
០១៦ ៩៣ ១៣ ១៣៕
No comments:
Post a Comment