ស្លាបមាន់​ត្រូវ​​គេ​យក​ទៅ​ផ្អាប់​ជាមួយ​ទឹកក្រូច​កូកាកូឡា​ និង​គ្រឿង​​ផ្សំ​ផ្សេង​ទៀត​យ៉ាង​ពិសេស ហើយ​យក​មក​ ដុត​រហូត​ ដល់​ ឆ្អិន​គ្រប់​កន្លែង ពេលនោះ​​​សាច់​មាន់​​ឡើង​ក្រហម​រលើប​ ​ ផុយ​រលួយ​មិន​បាច់​ប្រឡេះ​​ ពិសេស​គឺ​ជាតិ​ផ្អែម​របស់​កូកាកូឡា​ឡើង​ខាប់​ជាប់​ស្បែក​មាន់​ បង្ហើរ​ក្លិន​កូកា​ ធ្វើ​ឲ្យ​រសជាតិ​​ឆ្ងាញ់​​ជាប់មាត់។

មិត្ត​យុវវ័យ​អាច​សាកល្បង​រសជាតិ​ស្លាប​មាន់​ដុត​កូកាកូឡា បាន​នៅ​ V&Tea BBQ មាន​តាំង​ស្ថិត​នៅ​ ក្រោយ​ស្ថានទូត​អូស្ត្រាលី បត់​តាម​ផ្លូវ​ចូល​ស្ពាន​ហង្ស​ កោះ​ពេជ្រ៕

អត្ថបទ៖​ កង ចាន់​បញ្ញា​