គ្រឿងផ្សំ
- ទាកាប់ធំល្មម
- អំបិល
- ទឹកត្រី
- ស្ករខ្មែរ
- រំដេង
- ឬសជី
- ម្រេច
- ស្ករស
- ប្រេងសណ្តែក (ទឹកឃ្មុំបើមាន)
- សាលាដ៍
- ក្រូចឆ្មារ
វិធីធ្វើ
- ចាក់អំបិល ទឹកត្រី ស្ករខ្មែរ ដំរំដេង ហាន់ឬសជីដាក់ ម្រេច លាយជាមួយទាកាប់ ផ្អាប់ប្រហែល១៥នាទីសឹមយកទៅអាំង។
- ប្រេងសណ្តែកលាយជាមួយស្ករខ្មែរ (ទឹកឃ្មុំបើមាន) ទុកលាបពីលើទាសរដែលកំពុងអាំង (ដាក់ភ្លើងល្មមៗបានហើយ) រាល់ពេលប្រែគឺត្រូវលាបម្តង។
- ទឹកជ្រក់: អំបិល ស្ករស ម្រេច ដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារចូលជាកាស្រេច។
- សាច់ឆ្អិន រៀបសាលាដ៍ដាក់ចាន កាប់សាច់ទាដាក់ចាន ជាការស្រេច។
អត្ថបទនេះ: ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រCamdelicious.Wordpress
No comments:
Post a Comment