របាអក្សររត់

ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)​& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦​ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា​,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!

អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ

Friday, September 20, 2013

ទាអាំងទឹកឃ្មុំ

 ទាសរអាំងទឹកឃ្មុំ

គ្រឿងផ្សំ


  1. ទាកាប់ធំល្មម
  2. អំបិល​ 
  3. ទឹកត្រី 
  4. ស្ករខ្មែរ 
  5. រំដេង 
  6. ឬសជី 
  7. ម្រេច​ 
  8. ស្ករស​ 
  9. ប្រេងសណ្តែក​ (ទឹកឃ្មុំបើមាន)
  10. សាលាដ៍​ 
  11. ក្រូចឆ្មារ

វិធីធ្វើ
  • ចាក់អំបិល ទឹកត្រី​ ស្ករខ្មែរ ដំ​រំដេង ហាន់ឬសជីដាក់​ ម្រេច លាយជាមួយទាកាប់ ផ្អាប់ប្រហែល១៥នាទីសឹមយកទៅអាំង។
  • ប្រេងសណ្តែកលាយជាមួយស្ករខ្មែរ​ (ទឹកឃ្មុំបើមាន) ទុកលាប​ពីលើទាសរដែលកំពុងអាំង (​ដាក់ភ្លើងល្មមៗបានហើយ)​ រាល់ពេលប្រែគឺត្រូវលាបម្តង។
  • ទឹកជ្រក់:  អំបិល ស្ករស ម្រេច ដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារចូលជាកាស្រេច។
  • សាច់ឆ្អិន រៀបសាលាដ៍ដាក់ចាន កាប់សាច់ទាដាក់ចាន ជាការស្រេច។

អត្ថបទនេះ: ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រCamdelicious.Wordpress

No comments: