របាអក្សររត់

ហ្គោលដិនហ្កាឡាក់ស៊ី សណ្ឋាគារ-កាស៊ីណូ (Golden Galaxy Hotel-Casino) កំពុងស្វែងរកបេក្ខភាពមកបម្រើការងារដូចជា៖ Dealer Inspector(DI)​& Experience Dealer(DL)(ស/ប):៣២ នាក់, Pit Manager(PM) ឬ Assistant Pit Manager (APM)(ស/ប): ០៦​ នាក់, Marketing Manager(ស/ប): ០៣ នាក់, PR-Experience(ស): ០៨ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Slot Supervisor(ស/ប): ០២ នាក់, Slot Attendant(ស/ប):០៣ នាក់, Waiter/Waitress: ០៨ នាក់, CCTV Operator(ស/ប): ០៤ នាក់, Security Guard(ស/ប): ២៥ នាក់, Room Attendant និង Cleaner(ស/ប): ០៤ នាក់, Outlet Cashier (ស/ប): ០២ នាក់, IT Supervisor (ស/ប): ០១ នាក់, IT Assistant (ស/ប): ០២ នាក់. បើចាប់អារម្មណ៍សូមផ្ញើរប្រវត្តិរូប (CV)ទៅលោក សុខ សក្កដា​,+(855) 97 76 200 80, លោក ស៊ិន សុភ័ត្រា,+(855)88 760 66 80), ឬផ្ញើរតាមអ៊ីមែល៖ hrgg29@gmail.com, សូមអរគុណ...!

អត្ថបទផ្សេងទៀតៈ

Tuesday, September 17, 2013

ទឹកស៊ុបបង្គា ( Prawn Stock )

គ្រឿងផ្សំ ៖
  1. ក្បាលបង្គា ( Prawn head )             :    1 គក
  2. ខ្ទឹមខ្យល់ ( Leek )                           :   200 ក្រ
  3. គីនឆាយ ( Celery )                        :   200 ក្រ
  4. ការ៉ុត ( Carrot )                               :   1-2 មើម
  5. ខ្ទឹមបារាំង ( Onion )                  ​      :   1មើម
  6. ខ្ទឹមស ( Clove garlic )                     :   5 កម្ពឹស
  7. ស្រាស ( White wine )                     :   2 ស.ប
  8. ម្រេចខ្មៅ ( Black pepper )               :   2 គ្រាប់
  9. ស្លឹកបេលីវ ( Bay leave )                  :   3 សន្លឹក (ប្រើដូចស្លឹកក្រូចសើច)
  10. ទឹកប៉េបប៉ោះខាប់ ( Tomato paste ) ​:   300 ករ
  11. ទឹក ( Water ) ​​                                    :   2 លីត្រ

វិធីធ្វើ ៖
  • ក្បាលបង្គាលាងទឹកអោយស្អាតទុកមួយអន្លើ
  • ចាក់ប្រេងលីង ខ្ទឹមខ្យល់, គីនឆាយ, ការ៉ុត, ខ្ទឹមបារាំង, ខ្ទឹមស លីងអោយឈ្ងុយ​រហូតឡើងពណ៌ត្នោត 
  • រួចដាក់ក្បាលបង្គាចូល 
  • ចាក់ស្រាស ទឹកប៉េងប៉ោះខាប់ ច្របល់ឬកូរអោយសព្វ 
  • រួចហើយចាក់ទឹកចូល 
  • ដាក់ស្លឹកបេលីវ និងគ្រាប់ម្រេចខ្មៅ 
  • ចំអិនរយៈពេល 30-45 នាទី ជាការស្រេច
  • ច្រោះយកទឹកស៊ុបទុកប្រើ 
  • ចំណែកកាក ចោលកុំស្ដាយ ( ស៊ុបនេះ ប្រើជាមួយគ្រឿងសមុទ្រទាំងអស់ ) ។ 

អត្ថបទនេះ ៖​ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រលោក ឆឹង វណ្ណៈ

No comments: